2012-09-17 15:11:02
Φωτογραφία για Στουρνάρας: Η χώρα έχει ακόμα να διανύσει μακρύ δρόμο
Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian. «Είμαι πιο αισιόδοξος. Στρίψαμε στη γωνία», δήλωσε ο Έλληνας υπουργός περιγράφοντας το διεθνές κλίμα για τη χώρα μας μετά και το άτυπο Eurogroup στη Λευκωσία. Ο κ. Στουρνάρας υπογράμμισε ότι πλέον υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της, ωστόσο πρόσθεσε ότι η χώρα μας έχει ακόμα να διανύσει μακρύ δρόμο.

Ο «τσάρος της ελληνικής οικονομίας σημείωσε ότι όλα πρέπει να ξεκαθαριστούν εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, ώστε τα πάντα να τεθούν επί τάπητος στο επόμενο Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου. «Αν δεν μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα, δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία», λέει ο κ. Στουρνάρας αναφερόμενος στη εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ερωτηθείς δε για τις σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας και αν αυτές έχουν βελτιωθεί είπε: «Υπάρχει καλύτερη χημεία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Αυτό νιώθω εγώ, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε και την άλλη πλευρά».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ