2012-09-17 12:33:05
Φωτογραφία για «ΑΜΠΝΤΟΥΝ Ή ΦΟΥΣΤΕΡ;» ...ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ!
Όλα πλέον κινούνται σε ρυθμούς Σάλκε και η... "επιχείρηση" αντιμετώπισής της ξεκίνησε και επίσημα από χθες το πρωί για τον Ολυμπιακό με την προπόνηση που έκαναν οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, καταστρώνει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αυριανή πρεμιέρα της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενα στοιχείο που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το δίλημμα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", του Πορτογάλου τεχνικού για τη θέση στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Αμπντούν ή Φουστέρ; Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στο μυαλό του προπονητή των ερυθρόλευκων, με τον Ζαρντίμ να «ζυγιάζει» τα υπέρ και τα κατά της μιας και της άλλης επιλογής.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αυτήν τη στιγμή, αναφέρουν ότι ο τεχνικός του Θρύλου δεν έχει κατασταλάξει σε κάποιον απ' τους δυο παίκτες και θα πάρει σήμερα, μετά την προπόνηση, την οριστική του απόφαση.


Από τη μία πλευρά, ο Αμπντούν έχει παίξει και στα τρία επίσημα ματς των ερυθρόλευκων, έχοντας καλή απόδοση εναντίον του Λεβαδειακού και του ΠΑΣ, αλλά από την άλλη ο Φουστέρ είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε τομείς που ο Αλγερινός υστερεί, όπως για παράδειγμα το πρέσινγκ στην αντίπαλη περιοχή και οι βοήθειες στον μπακ.

Ο Αμπντούν είναι ο παίκτης που θα κάνει πιο εύκολα την ντρίπλα για να μπει στην περιοχή, αλλά ο Φουστέρ «έχει» το γκολ και επιπλέον ο Ισπανός ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού πέρυσι στην Ευρώπη, σημειώνοντας τέσσερα γκολ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ