2012-09-17 08:36:03
Φωτογραφία για Ποιά κρίση; Όλη η Ευρώπη σείεται με τις γυμνές φωτο της Kate Middleton
Κάποιοι paparazzi ήταν τυχεροί και πονηροί και φωτογράφισαν την δούκισσα, γυμνόστηθη στη Γαλλία όπου πήγε για "μήνα του μέλιτος". Η κοπέλα έκανε ό,τι κάνουν εκατοντάδες εκατομμύρια γυναικών και δεν έχει τίποτε το συνταρακτικό: μπάνιο σε μια απομονωμένη παραλία και στο σκάφος της γυμνόστηθη. Δεν υπολόγισε όμως τους τηλεφακούς των 1.000Χ zoom, οι οποίοι τη σημάδευαν από ένα ξενοδοχείο.

Οι φωτογραφίες ξεκίνησαν να δημοσιεύονται δειλά - δειλά, αλλά η Βασιλική οικογένεια απάντησε με μηνύσεις, οπότε φτάσαμε στο επίμαχο σημείο:

ένα ιταλικό περιοδικό που λέγεται ότι ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το Chi, υπόσχεται ότι θα κυκλοφορήσει αύριο με 200 παπαρ(ατζ)οφωτογραφίες της Midleton.

Δεν υπάρχει ούτε ένα σάιτ από τα 15.000.000 περίπου της Ευρώπης, που να μην έχει πρώτο ή δευτεροτρίτο αυτό το θέμα.

Είναι το σημαντικότερο -με τεράστια διαφορά από οποιοδήποτε άλλο- θέμα που απασχολεί τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και άλλες Ευρωπαϊκές -και όχι μόνο- χώρες.

Και πρόκειται απλώς για μακρινές, θολές, απλές, ασήμαντες φωτογραφίες μιας εντελώς αδιάφορης εμφανισιακά κοπέλας, από αυτές που υπάρχουν κατά δισεκατομμύρια στο διαδίκτυο.

Όμως, η ιδιότητα, το ταμπού, η πρωτιά, είναι που εξιτάρει το λαουτζίκο! "La regina e nuda"!

Το regina nuda, προκαλεί 100 φορές πιό ισχυρό σοκ στον άνθρωπο, από το "αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67".

Οσοι ξέρουν πώς λειτουργεί ο άνθρωπος ως αναγνώστης, βγάζουν και το χρήμα Η εκμετάλλευση της μαλακίας που δέρνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο, είναι η πιό αποδοτική επιχείρηση ever.

taxalia.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ