2012-09-16 15:33:03
Φωτογραφία για Στους δρόμους και πάλι οι Αστυνομικοί της Θράκης
Διήμερο ένστολων διαμαρτυριών ετοιμάζουν για τη Δευτέρα και την Τρίτη οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι σε Έβρο, Ξάνθη και Κομοτηνή.

Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστικές τους ενώσεις, οι αστυνομικοί θα συγκεντρωθούν έξω από τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στις όποιες περικοπές στη μισθοδοσία τους. Το παρών στις κινητοποιήσεις θα δώσει και ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Χρήστος Φωτόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το πρωί ένστολη διαμαρτυρία έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, με τη συνδικαλιστική κίνηση των αστυνομικών υπαλλήλων Ξάνθης να αναφέρει πως «η αδιαλλαξία των κυβερνώντων στο να μην προχωρήσει στις νέες μειώσεις των μισθών μας που θα σημάνει το τελειωτικό χτύπημα για τις οικογένειές μας και για εμάς τους ίδιους δεν πρέπει να μας εφησυχάσει και να μας αφήσει να δεχτούμε στωικά τη μοίρα που μας ετοιμάζουν».

Την ίδια ημέρα στις 12.00 το μεσημέρι αντίστοιχη διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, με το εκεί συνδικαλιστικό όργανο να επισημαίνει πως «η καθολική παρουσία όλων των συναδέλφων θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα σχέδια των κρατούντων για την συνέχιση της καταλήστευσης αυτών που έχουν ταχθεί να συλλαμβάνουν τους ληστές». Μια ημέρα μετά, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ένστολη διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ