2012-09-16 12:20:03
Φωτογραφία για ΙΩΑΝΝΟΥ : ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΗΣ Α1
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν η ΕΡΤ θα αποκτήσει τα δικαιώματα για τη μετάδοση των αγώνων της Α1 μπάσκετ, όπως δήλωσε ο νέος προϊστάμενος της αθλητικής διεύθυνσης της κρατικής τηλεόρασης, Βαγγέλης Ιωάννου, μιλώντας στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" και την εκπομπή «Στάση Media».

Αναλυτικά μίλησε για:

-τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1: «Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Ενδιαφερόμαστε για να έχουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες. Την Τετάρτη θα δείξουμε την κλήρωση και περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της ΕΡΤ με τον ΕΣΑΚΕ. Οι εποχές είναι δύσκολες και η οικονομική συγκυρία δυσχερής. Στα μέτρα του δυνατού θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορούμε να έχουμε την άνεση του παρελθόντος για την αγορά δικαιωμάτων μεγάλων διοργανώσεων, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για τους τηλεθεατές που πληρώνουν το ανταποδοτικό τέλος».


-τους αγώνες της Ευρωλίγκας: «Μέχρι τώρα δείχναμε μόνο τους αγώνες και δεν είχαμε το περιθώριο να επεκταθούμε περισσότερο και να αξιοποιήσουμε το υλικό της Ευρωλίγκας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τώρα. Θα δούμε αν υπάρχει δυνατότητα μίας εκπομπής».

-τους αγώνες Ρεάλ-ΠΑΟ και Ελλάδα-Βοσνία που συμπίπτουν: «Το πρόγραμμα έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό. Το παιχνίδι Ρεάλ-Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου στις 21:45, πράγμα που σημαίνει πως πέφτει πάνω στον αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία. Έχουμε ζητήσει την αλλαγή της ώρας του αγώνα μπάσκετ. Αν η απάντηση της Ευρωλίγκας είναι αρνητική, που μάλλον θα είναι γιατί η Ρεάλ δύσκολα θα αλλάξει ώρα έναρξης, θα απευθυνθούμε στην ΕΠΟ μήπως αλλάξει λίγο η ώρα έναρξης του αγώνα της Εθνικής. Είναι δύσκολο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

-τις μεταδόσεις του Champions League: «Αυτή τη σεζόν συνεχίζουμε κανονικά και επαναφέραμε την εκπομπή πριν τους αγώνες. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί δεν συμμετέχω στις διαπραγματεύσεις. Εγώ ασχολούμαι με την προβολή των γεγονότων που έχουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ