2012-09-16 04:07:49
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1-2)
Στόχος του Ολυμπιακού στα Γιάννενα ήταν η νίκη η όποια τελικά κατακτήθηκε αλλά για άλλη μια φορά κτύπησε... καμπανάκι κινδύνου αφού τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού "φωνάζουν" από μακριά... Η ασυνεννοησία στην άμυνα, πράγμα που προέρχεται και από το γεγονός ότι τα πρόσωπα συνεχώς αλλάζουν (βέβαια στο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα οι δυο... εμπλεκόμενοι έχουν παίξει σε όλα τα ματς βασικοί μέχρι σήμερα), δείχνει πολύ έντονη ακόμα και με θεωρητικά "μικρούς" αντιπάλους και αν δεν λυθεί άμεσα θα "στοιχίσει" και μάλιστα πολύ ακριβά Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Ρόι Κάρολ:

Δέχθηκε γκολ από καθαρή ασυνεννοησία με τον Δημήτρη Σιόβα και μοιράζονται την ευθύνη. Ο Φώτης Γεωργίου επωφελήθηκε, όπως είπε και ο ίδιος την αδράνεια στην ερυθρόλευκη άμυνα και σκόραρε από το... πουθενά! Πάντως ο Βορειοϊρλανδός έσωσε την εστία του από την ισοφάριση και έδειξε την κλάση του στις καθυστερήσεις, πραγματοποιώντας σωτήρια τριπλή απόκρουση. Με γρήγορη έξοδο, εκπληκτική εκτίναξη με το δεξί χέρι και σταθερό μπλοκάρισμα.


Τάσος Παπάζογλου:

Η καλύτερη φάση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο ήρθε από δική του ολιγωρία στην πλάγια γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τη μετατόπιση του Μασάντο στον άξονα, έπαιζε μόνος του όλη την πλευρά και εκτέθηκε αρκετές φορές, αλλά είχε κι ένα σημαντικό διώξιμο σε κόρνερ έπειτα από σέντρα από τα δεξιά. Αγωνίστηκε σε θέση που δεν είναι η φυσική του, αλλά δοκιμάστηκε σε αυτή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ επιθετικά, δεν βοήθησε...

Κώστας Μανωλάς:

Σε γενικές γραμμές, ικανοποίησε και κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, αλλά είχε εμφανές πρόβλημα συνεννόησης με τον Σιόβα. Στο 39', παραλίγο να πανηγυρίσει γκολ με τα ερυθρόλευκα, αλλά η "σκαστή" κεφαλιά του βρήκε στη ρίζα του δοκαριού.

Δημήτρης Σιόβας:

Έχει αρκετά καλά στοιχεία, αλλά δεν αποφεύγει τα λάθη στο παιχνίδι του, κάνοντας τουλάχιστον ένα σοβαρό σε κάθε ματς. Στη φάση του γκολ των γηπεδούχων μοιράζεται την ευθύνη με τον Κάρολ, αλλά δείχνει να μαθαίνει συνεχώς με τα παιχνίδια που παίρνει στα πόδια του, ενώ είναι σημαντικός και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες στις στημένες φάσεις.

Χοσέ Χολέμπας:

Δεν συνάντησε προβλήματα από την πλευρά του, αλλά δεν "ανέβηκε" και πολύ για να βοηθήσει επιθετικά. Πάντως είχε και μία καλή στιγμή για να σκοράρει στο 53', ωστόσο ο Φεγκρούς μπλόκαρε την μπάλα στην προβολή του.

Φρανσουά Μοντέστο:

Σταθερός σε απόδοση, κάνοντας τη δουλειά του και χωρίς να κάνει τίποτα το εξεζητημένο.

Αριέλ Ιμπαγάσα:

Καθοριστικός στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και απλά.... συγκινητικός! Η εκπληκτική "τριαντάρα" μπαλιά στη φάση του δεύτερου γκολ προς τον Τζιμπούρ στο 67' ήταν... "όλα τα λεφτά". Οι δουλεμένες "κομπίνες" στις στημένες φάσεις. Στο 39', το δοκάρι του Μανωλά είναι από δική του πάσα. Στο 52', το εκπληκτικό σουτ του Μασάντο προήλθε από δική του μαγική έμπνευση σε εκτέλεση φάουλ, όπως και η κεφαλιά του Σιόβα στο 81'. Γενικά είναι ο "εγκέφαλος" του Θρύλου και το αποδεικνύει σε κάθε ματς!

Λεάντρο Γκρέκο:

Είχε ορισμένα καλά διαστήματα, κυρίως στο πρώτο μέρος. Ζητάει μπάλα και δεν κρύβεται στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει την μπάλα στα πόδια του, πασάρει με τη μία και δεν διστάζει να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση. Σταδιακά, η απόδοσή του έπεφτε, ενώ "θυσιάστηκε" μία θέση στα χαφ προκειμένου να περάσει και δεύτερος επιθετικός ( Μήτρογλου), με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Τζαμέλ Αμπντούν:

Αρκετά ορεξάτος, στο πρώτο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες και είχε δύο απειλητικά σουτ, στο 4' και το 37', με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Έχει μεγάλο μερίδιο στην επίτευξη του πρώτου γκολ, καθώς η πίεση του ψηλά απέφερε το λάθος του Τσουκαλά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Άμεση πάσα στον Τζιμπούρ και εκτέλεση από τον Μήτρογλου, αλλά στη συνέχεια, έδειξε να κουράζεται και αντικαταστάθηκε από τον Φουστέρ στο 73'.

Πάουλο Μασάντο:

Άρχισε το ματς δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή, άλλαξε αρκετές φορές πλευρά με τον Αμπντούν και από το 30' και μετά συνέκλινε προς το κέντρο έπειτα από εντολή του Ζαρντίμ. Μοιράστηκε τις στημένες μπάλες με τον Ιμπαγάσα και από δική του εκτέλεση φάουλ στο 34', ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής και η μπάλα κατέληξε άουτ. Η καλύτερη στιγμή του στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 52', αλλά ο Φεγκρούς απέκρουσε έξοχα στη δεξιά γωνία της εστίας του, το δυνατό δεξί σουτ του.

Ράφικ Τζιμπούρ:

Στο πρώτο ημίχρονο δεν... ακούμπησε μπάλα, αλλά πίεσε ψηλά και βοήθησε πολύ στον τομέα αυτό. Στο 60', δέχθηκε την πάσα του Αμπντούν και πάσαρε παράλληλα με το αριστερό στον κατάλληλο χρόνο, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ. Στο 67', έγινε αποδέκτης μίας έξοχης μπαλιάς του Ιμπαγάσα και με αριστερό σουτ "έγραψε" το 2-0, πετυχαίνοντας το 4ο γκολ του σε 3 παιχνίδια Πρωταθλήματος.

Κώστας Μήτρογλου:

Στο 58', μπήκε στο ματς και στο 60', έβαλε την μπάλα στα δίχτυα! Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, άνοιξε το σκορ. Η φάση του πρώτου τέρματος ξεκίνησε από τα πόδια του Αμπντούν, ο Τζιμπούρ έκανε αυτό που έπρεπε και ο Μήτρογλου βρέθηκε στη σωστή θέση, πλασάροντας με το αριστερό ουσιαστικά σε κενή εστία. Είχε μία ακόμα καλή στιγμή να σκοράρει προς το τέλος του ματς, αλλά η ατομική του ενέργεια μπλοκαρίστηκε από τον Καρίμ Φεγκρούς.

Νταβίντ Φουστέρ:

Αντικατέστησε τον Αμπντούν στο 73', παίζοντας αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έτρεξε, "κλείδωσε" την αριστερή πλευρά με τον Χολέμπας, αλλά δεν του βγήκαν δύο-τρεις πάσες που επιχείρησε.

Λιούμπομιρ Φέισα:

Μπήκε στο 85' στη θέση του Τζιμπούρ και δεν είναι δυνατόν να κριθεί, καθώς έπαιξε ελάχιστα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ