2012-09-16 02:05:41
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΑ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Η ΡΕΑΛ Μ. ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
H Ρεάλ Μαδρίτης... σκόνταψε και στο «Σάντσες Πιθχουάν», όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Σεβίλη και έτσι η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα 8 βαθμών μόλις στη 4η αγωνιστική.

Με την πλάτη στον τοίχο έπαιζε η Ρεάλ στη Σεβίλη, καθώς η Μπαρτσελόνα νωρίτερα είχε περάσει άνετα από την έδρα της Χετάφε με 1-4 και είχε πιάσει κορυφή με 12 βαθμούς, οκτώ μπροστά από την ομάδα του Μουρίνιο.

Οι Μαδριλένοι είχαν άσχημη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και πριν καλά-καλά μπουν στο ματς δέχθηκαν το γκολ από τον Τροχόφσκι στο 2΄ λεπτό και τα πράγματα έγιναν δύσκολα, παρόλο που υπήρχε χρόνος.

Η Σεβίλη είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα είχε ανεβασμένη ψυχολογία από το γρήγορο γκολ, με την Ρεάλ να μη μπορεί να αντιδράσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ρο γήπεδο έγερνε προς την εστία του Πάλοπ και στο 63΄ ο Μόντριτς με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Οι παίκτες της Ρεάλ πάλεψαν για το γκολ αλλά τελικά η λύτρωση δεν ήρθε, τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μία τραγική εμφάνιση. Αποτέλεσμα η Ρεάλ μόλις από την τέταρτη αγωνιστική να μείνει πίσω 8 βαθμούς από τους "μπλαουγκράνα"!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ