2012-09-15 19:45:05
Φωτογραφία για Επιχείρηση είχαν στήσει στο Αστρίτσι - Με τα ... σακιά το χασίς!
Οικογενειακή επιχείρηση είχαν στήσει στο Αστρίτσι συνολικά 6 άτομα, τρία εκ των οποίων συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο ευρείας έρευνας των αρχών ενώ τρία ακόμη άτομα αναζητούνται. 

Συγκεκριμένα, χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε δύο αδέρφια, ηλικίας 34 και 42 ετών και σε ένα φίλο τους 40 ετών, όλοι βοσκοί, στη μάντρα των οποίων (των δύο αδελφών) βρέθηκαν αρχικά δύο τσουβάλια γεμάτα χασίς, όπως τονίστηκε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου δόθηκαν αναλυτικά στοιχεία της υπόθεσης που προκάλεσαν αίσθηση!

Συγκεκριμένα, οι 6 συναντήθηκαν στ ποιμνιοστάσιο των δύο αδελφών, και συγκέντρωσαν τρία σακιά με τη ναρκωτική ουσία για να τη μοιράσουν. Όμως, στο σημείο βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη και οι τρεις συνελήφθησαν, όμως στη διάρκεια της επιχείρησης, ένας 34χρονος και ο 16χρονος γιος του 42 συλληφθέντα το έσκασαν ενώ κατά τη διαφυγή, ο πρώτος άρπαξε ένα σακί με κάνναβη!


Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο σημείο συνάντησης και βρήκαν κι άλλη φυτεία - περυσινή - με αρκετές... κονσέρβες καθώς όπως φαίνεται ο Αλβανός που εκτελούσε χρέη φύλακα, έμενε εκεί τα βράδια Στη... φετινή φυτεία τώρα, η "συγκομιδή" ήταν εξαιρετικά πλούσια...! Συνολικά, βρέθηκαν 14 κιλά και 700 γραμμάρια χασίς με 174 δενδρύλια τα οποία μεγάλωναν ανάμεσα σε δύο φυσικά... πηγάδια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον ανήλικο, οι υπόλοιποι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις οπλοφορίας, διακίνησης ναρκωτικών, ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ