2012-09-15 16:09:03
Φωτογραφία για Οι Έλληνες stars που επηρεάζουν την μόδα
​Μπορεί οι stars του Hollywood με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να έχουν ασχοληθεί με τη μόδα είτε σχεδιάζοντας ρούχα, είτε βγάζοντας αρώματα και άλλα, όμως και οι εγχώριοι stars έχουν βάλει το χεράκι τους για να επηρεάσουν τα… τεκταινόμενα στη μόδα.

Πρώτος και καλύτερος ο Σάκης Ρουβάς που αφού κατέκτησε το τραγούδι, έκανε και την επιτυχημένη του απόπειρα στον κινηματόγραφο, είπε να ασχοληθεί και με τη μόδα και να βάλει την υπογραφή του σε σειρά ρούχων που έχει σχεδιάσει για γνωστή εταιρεία ρούχων. Μάλιστα ο Sakis σχεδιάζει και εσώρουχα και με μεγάλη επιτυχία.

Fashion icon θεωρείται και η Τάμτα. Η ίδια επειδή βαριέται πολύ γρήγορα έχει κάνει άπειρες αλλαγές στα μαλλιά της και στο στυλ της, το οποίο το μιμούνται πάρα πολλές θαυμάστριές της και κοριτσάκια που βρίσκονται κυρίως στην εφηβεία.

Μια έκπληξη επιφυλάσσει κάθε χρόνο επί σκηνής, όσον αφορά στα ρούχα του και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει εκκεντρικό, αλλά όπως και να έχει, ο τραγουδιστής έχει το δικό του ιδιαίτερο στυλ, το οποίο και υποστηρίζει όσο δεν πάει. Φέτος ας πούμε εμφανίστηκε με μια ιδιαίτερη φούστα που από μέσα ήταν παντελόνι και με παπούτσι πλατφόρμα, ενώ έχει επιχειρήσει ξανά να εμφανιστεί με φούστα επί σκηνής, κάνοντας αίσθηση.


Η Άννα Βίσση είναι επίσης μια από τις τραγουδίστριες που με το στυλ της έχει κάνει τη διαφορά. Έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σοφία που εδώ και καιρό ασχολείται με τη μόδα, αλλά και την πολύ καλή της φίλη, Patricia Field που ήταν και η στυλίστρια στο Sex & The City οι εμφανίσεις της έχουν ξεχωρίσει και πολλές είναι οι κυρίες που θέλησαν να τη μιμηθούν.

Για το τέλος αφήσαμε τη Δέσποινα Βανδή. Σικάτη και κομψή σε όλες τις εμφανίσεις της, είτε πρόκειται για την καθημερινότητά της, είτε για μια επίσημη εκδήλωση, η Δέσποινα στρέφει πάντα πάνω της τα βλέμματα και κάνει πολλές κυρίες να… ξεπατικώνουν το στυλ της.
star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ