2012-09-15 15:35:04
Φωτογραφία για ΜΠΕΛΧΑΝΤΑ : ΟΚΤΩ ΓΚΟΛ ΘΑ «ΦΑΜΕ» ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE...
Απογοητευμένος από τα… χάλια της Μονπελιέ και τη νέα ήττα από τη Ρεμ με 3-1, ο Γιούνες Μπελχάντα εξέφρασε το φόβο του πως αν παίξει έτσι η ομάδα του και με την Άρσεναλ, θα… μαζέψει πολλά γκολ.

«Θα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα, γιατί αλλιώς θα φάμε οκτώ γκολ», δήλωσε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δείχνοντας το κλίμα που υπάρχει στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο δεύτερο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Θα πρέπει να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας και να σταματήσουμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ στην κόντρα. Για μένα το πρόβλημα είναι… εγκεφαλικό, καθώς η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι. Κάνουμε παιχνίδι, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Εκεί πονάμε φέτος. Θα πρέπει να αναδιοργανωθούμε γρήγορα, γιατί στον αγωνιστικό χώρο με τη Ρεμς, δεν έβλεπα άντρες, αλλά παιδιά! Εάν παίξουμε έτσι στο Champions League, θα φάμε οκτώ γκολ, γι’ αυτό πρέπει να συνέλθουμε πολύ γρήγορα», ήταν τα λόγια του Γιουνές Μπελχαντά, μετά τη βαριά ήττα της Μονπελιέ από τη Ρεμ, για την πέμπτη αγωνιστική της Ligue 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ