2012-09-15 11:54:03
Φωτογραφία για Οργή στην Κρήτη για τους ληστές που πυροβόλησαν 18χρονο
Πώς εξελίσσονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αδίστακτων ληστών που πυροβόλησαν στο κεφάλι 18χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Την παραδειγματική τιμωρία των ληστών που πυροβόλησαν 18χρονο παιδί μπροστά στα μάτια της μητέρας του ζητά η τοπική κοινωνία της Επισκοπής.

Οι σφαίρες χτύπησαν το νεαρό στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, ωστόσο μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση διέφυγε τον κίνδυνο.

Οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται αγανακτισμένοι από τα κρούσματα εγκληματικότητας, καθώς μέσα σε διάστημα δύο μηνών, την περιοχή έχει συγκλονίσει ένα άγριο φονικό με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα και χθες η απόπειρα ανθρωποκτονίας που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ωστόσο την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου.

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες ήταν αδιστακτοι και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρό τον 18χρονο. Όπως είπε και ο γιατρός που χειρούργησε το νεαρό "από τύχη σώθηκε. Τα τραύματά του θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρότερο. Ειδικά αυτό στο κεφάλι".

Ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστα και τα κίνητρα των δραστών, αν και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως εισέβαλαν στο σπίτι για να κλέψουν.

Prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ