2012-09-15 10:56:07
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ... «ΠΟΝΑΝΕ» ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΤΟΝ ΣΙΣΕ!
Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Τσέλσι βρίσκεται προ των πυλών, με τους 19.000 οπαδούς να είναι έτοιμοι να δώσουν δυναμικό παρών αλλά και με την αστυνομία να έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα, έχοντας 300 ένστολους σε ετοιμότητα.

Φαίνεται πάντως πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν ποδοσφαιριστής της ΚΠΡ, Τζιμπρίλ Σισέ, πεθύμησε τους... "βάρβαρους", όπως ο ίδιος χαρακτήρισε οπαδούς του Θρύλου!

Ο... Τζιμπριλάκος λοιπόν, μίλησε για την μεγάλη μάχη των δύο ομάδων, τονίζοντας πως μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ντέρμπι αλλά δεν είναι και το... χειρότερο που έχει βιώσει.

Η κόντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τόνισε πως είναι ότι εντονότερο έχει βιώσει, καθώς η νίκη έχει τεράστια σημασία για τους οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι ασκούν μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές, ενώ άσχημη συμπεριφορά συναντούν οι αντίπαλοι τόσο εκτός του αγωνιστικού χώρου όσο και εντός τους γηπέδου.


* Για τη δική του βέβαια προκλητική συμπεριφορά, ούτε λόγος να γίνεται Οι δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ στη «Sun»:

"Μην με κακοχαρακτηρίσετε, η κόντρα μεταξύ ΚΠΡ και Τσέλσι είναι πολύ δυνατή. Είναι το ντέρμπι με τους γείτονες και είναι μεγάλο παιχνίδι για μας, μεγαλύτερο από κάθε άλλο.

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, για τους παίκτες και τους οπαδούς. Όλοι όμως οι σύλλογοι στους οποίους έχω αγωνιστεί, έχουν μεγάλα τοπικά ντέρμπι, και όταν μιλάμε για άσχημες συμπεριφορές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, το ΚΠΡ-Τσέλσι δεν είναι το χειρότερο.

Τα ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ήταν πολύ έντονα. Στην εβδομάδα που ήταν το ντέρμπι οι οπαδοί έρχονταν στις προπονήσεις μας, είχαν συναντήσεις με τους παίκτες και μας έλεγαν πόσα πολλά σήμαινε το παιχνίδι για αυτούς και γιατί έπρεπε να πάρουμε τη νίκη.

Η πίεση στους ποδοσφαιριστές ήταν τεράστια και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Εκείνο το ντέρμπι είχε πολύ παραπάνω ένταση. Δεν λέω ότι δεν έχει σημασία το ΚΠΡ-Τσέλσι, είναι τεράστιο ματς και μεγάλο ντέρμπι.

Αλλά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο, πρόκειται για ματς απόλυτης έχθρας. Οι παίκτες ακούν τα πάντα από την εξέδρα, ακόμα και ρατσιστικές φράσεις.

Δεν υπάρχουν όρια και αυτό δεν είναι ωραίο. Στην Αγγλία αντίθετα δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ο κόσμος εδώ αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει θέση ο ρατσισμός ούτε εντός ούτε εκτός αγωνιστικού χώρου".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ