2012-09-15 00:15:07
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΜΕΛΙΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE 3-1 ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΜ
Εκ του αποτελέσματος, κακή αποδείχτηκε η επιλογή του προπονητή της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ, να αφήσει εκτός εντεκάδας τον Μαπού Γιάνγκα-Εμπιβά, αφού η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ηττήθηκε από την «νεοφώτιστη» Ρεμ για την 5η αγωνιστική, με σκορ 3-1.

Ο 58χρονος τεχνικός, παρέταξε την ομάδα του χωρίς τον διεθνή αμυντικό, με σκοπό να τον ξεκουράσει για τον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Άρσεναλ, με τον Μπελχαντά να μοιάζει απελπιστικά μόνος στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με τον Ντιέγκο στο 38’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καμπέγια που πέρασε σαν αλλαγή, έδωσε στο 55’ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα… ανάσα στους «πορτοκαλί», ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι, πίεζαν για να κάνουν την ανατροπή αλλά αντί αυτού η Ρεμ πήρε και πάλι το προβάδισμα μετά από λάθος στην άμυνα, με τον Γκλομπάρντ στο 71’. Τα κενά στην άμυνα της Μονπελιέ συνεχίστηκαν, και ο Κουρτέ έκανε στο 86’ το 3-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του σε βάρος των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ρεμ (Ουμπέρτ Φουρνιέ): Αγκασά, Μαντί, Τακαλφρέντ, Βέμπερ, Σουαρέ, Ντεβό, κριτσόβιακ, Γκλομπάρντ, Μποκουντγί Κα (68’ Γκιλσόφι), Ντιέγκο, Φαβέργκ (76’ Κουρτέ)

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντέν, Μποκαλί, Κονγκρέ, Χίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Εστράδα, Ουτάκα (26’ Καμαρά), Μπελχαντά, Αΐτ-Φανά (73’ Μουνιέρ), Ερέρα (55’ Καμπέγια)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ