2012-09-14 22:06:03
Φωτογραφία για Χοντρή γκάφα η λευκή ψήφος για τη Χρυσή Αυγή
Π. Τατσόπουλος: Δόθηκε η εντύπωση «ανοχής» του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συμμορία της Χ.Α «Φίλια πυρά» από τον βουλευτή του Πέτρο Τατσόπουλο δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κόμμα έδωσε λευκή ψήφο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, όσον αφορά την καταδίκη των φαινομένων άσκησης βίας από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Με μήνυμά του στο Facebook, ο Π. Τατσόπουλος διαφοροποιείται από τη στάση αυτή του κόμματός του, αν και κατανοεί πώς «παγιδεύτηκε ο συνάδελφος βουλευτής που εκπροσωπούσε το ΣΥΡΙΖΑ», και κάνει λόγο για «χοντρή γκάφα», καθώς, όπως λέει, «δόθηκε η εντύπωση "ανοχής" του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συμμορία της Χρυσής Αυγής».

Συγκεκριμένα, ο Π. Τατσόπουλος αναφέρει σε status του στο Facebook:

«Χοντρή γκάφα το "λευκό" του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Δεν ήμουν παρών, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς παγιδεύτηκε ο συνάδελφος βουλευτής που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από την επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να μην συμπεριλάβει στο κείμενο τον όρο "ρατσιστική βία". Ετσι όμως ο καλός συνάδελφος αποφάσισε να μην συνυπογράψει το κείμενο και να χάσει τη συνολική εικόνα. Προς τα έξω δόθηκε η εντύπωση "ανοχής" του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συμμορία της Χρυσής Αυγής, κάτι που καλά γνωρίζω ότι δεν αληθεύει».
newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ