2012-09-14 19:26:04
Φωτογραφία για Οι πιο απίστευτες συμμετοχές για το Ρεκόρ Γκίνες!
Μερικοί είναι περίεργοι, άλλοι λίγο εκκεντρικοί και κάποιοι άλλοι αξιοθαύμαστοι, όλοι όμως είναι υποψήφιοι για το επόμενο βιβλίο του ρεκόρ Γκίνες. Ανάμεσα στους εκκεντρικούς διαγωνιζομένους είναι... ο άνθρωπος Ποπάι, ο 24χρονος Μουσταφά Ισμαήλ με τους τερατώδεις μυς του, καθώς και ο άνθρωπος με το ψηλότερο χτένισμα, που φτάνει τα 111,76 εκατοστά.

Ένας ακόμα εκκεντρικός διαγωνιζόμενος, είναι η Σάραν Αλεξάντερ, η πιο βαριά σούμο αθλήτρια, η οποία για να μπει στο βιβλίο Γκίνες ακολούθησε ένα πρόγραμμα διατροφής πλούσιο σε θερμίδες!

Αξιοθαύμαστα είναι τα δημιουργήματα της φύσης, όπως ο πιο μικρός ταύρος που έχει γεννηθεί ποτέ, ηλικίας 29 ετών και ύψους 76,2 εκατοστών.

Στον αντίποδα αυτού, βλέπουμε τον πιο ψηλό σκύλο, ύψους 2,23 μέτρων καθώς και το πιο ψηλό άλογο που βλέπει τον κόσμο από τα 2,13 μέτρα.

Περίεργο όσο και αστείο είναι το μεγαλύτερο σάντουιτς στον κόσμο, που φτιάχτηκε στο Σικάγο και ζυγίζει πάνω από 3 κιλά. Ο δημιουργός του το παρουσιάζει με υπερηφάνια ελπίζοντας να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες του 2013.


Ακόμα μια… περίεργη, αλλά και αξιοθαύμαστη συμμετοχή, είναι αυτή του πιο γρήγορου πρόβατου, που φέρεται να συμμετείχε σε 179 αγώνες μετ΄ εμποδίων κερδίζοντας τους 165 από αυτούς.

Τελευταία αλλά… εξίσου περίεργη, είναι η συμμετοχή της 52χρονης Μπετίνας Ντόρφμαν από τη Γερμανία, η οποία έχει τέτοια αγάπη για τις μπάρμπι ώστε ξεκίνησε τη συλλογή της από το 1992 και σήμερα μπορεί να καυχιέται ότι γεμίζει ένα ολόκληρο δωμάτιο από κούκλες!

himaira.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ