2012-09-12 14:21:09
Φωτογραφία για ΘΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΥΣ Ο ΛΟ... 20 ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Ο Έισι Λο υπέστη θλάση στους προσαγωγούς, θα κάνει αποθεραπεία και θα χάσει μοναχά τα φιλικά ματς του Ολυμπιακού. Στα επίσημα θα είναι έτοιμος. Περίπου 20 μέρες θα μείνει εκτός.

Είναι ύπουλος τραυματισμός η θλάση στους προσαγωγούς και χρειάζεται προσοχή η αποθεραπεία του. Ο Έισι Λο στάθηκε άτυχος, αλλά αυτά συμβαίνουν. Το... καλό, πάντως, είναι πως συνέβη τώρα και όχι στην έναρξη των επίσημων αγώνων της ομάδας.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, σύμφωνα με τις αισιόδοξες προβλέψεις, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες. Πέρα από τα φιλικά στην Ιταλία, θα χάσει σίγουρα και εκείνα στην Γερμανία, ενώ αναλόγως το πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του θα εξαρτηθεί το αν θα καταφέρει να λάβει μέρος στο τουρνουά 'Γκομέλσκι Καπ" στην Ρωσία στο τέλος του μήνα (29-30/9).

Το σίγουρο, πάντως, είναι, πως ο Έισι Λο θα είναι πανέτοιμος στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τον Οκτώβρη. Ο Αμερικανός γκαρντ στεναχωρήθηκε με τον τραυματισμό του, καθώς ήθελε πολύ να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ιταλία και να μπει στην αγωνιστική δράση. Οι ερυθρόλευκοι όμως του τόνισαν πως δεν χρειάζεται να απογοητεύεται, καθώς σημασία έχει να γίνει καλά και στη συνέχεια να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.


Από την στιγμή που ο Έισι Λο δεν θα αγωνιστεί στα ερχόμενα φιλικά των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, είναι δεδομένο πως θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι τρεις νεαροί γκαρντ των Πειραιωτών, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Κατσίβελης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ