2012-09-12 14:04:28
Φωτογραφία για Πτώση επιβάτη στη θάλασσα από το Flying Cat 4 - Αδυναμία προσέγγισης του Sea Jet 2 στη Σύρο
Μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, κατά την διάρκεια αποεπιβίβασης επιβατών στο Ε/Γ – Τ/Χ FLYING CAT 4 Ν.Π. 10659 στο λιμένα της Ίου... 27χρονη αλλοδαπή επιβάτης έπεσε στη θάλασσα, μεταξύ πλοίου και κρηπιδώματος. 

Άμεσα ανασύρθηκε με τη βοήθεια μελών του πληρώματος και προσωπικού της οικείας Λιμενικής Αρχής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ίου.

---------------------------

Το 8ο Λιμενικό Φυλάκιο του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Τετάρτης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ Ν.Π. 10631, ότι κατά τη διαδικασία των χειρισμών απόπλου, έσπασε το Ά συρματόσχοινο. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ οι 37 επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα μέσα.

-------------------------------

Η Λιμενική Αρχή της Σύρου ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ SEA JET 2 Ν.Π.10571, ότι δεν θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Σύρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα συνεχίσει το εγκεκριμένο του δρομολόγιο για Πειραιά. Στη Σύρο ανέμεναν προς επιβίβαση 7 επιβάτες, οι οποίοι με μέριμνα της εταιρείας θα προωθηθούν στον προορισμό τους.

dailypress24.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ