2012-09-12 12:30:09
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο "Sport24.gr" για την επόμενη σεζόν, τους στόχους του Ολυμπιακού και την "άδικη" σύγκριση Ίβκοβιτς-Μπαρτζώκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού κι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, που θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες σε μία ακόμα πιο δύσκολη από την περσινή σεζόν.

Ο 30χρονος παίκτης του Θρύλου μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο που βρίσκει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας.

Αυτούς τους δύο τίτλους, θα πρέπει να υπερασπιστεί φέτος ο Ολυμπιακός, όμως σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη δεν πρέπει να έχει άγχος... "Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύαμε και τα προηγούμενα. Βάζουμε κοντινούς στόχους. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κάτι ή να αγχωνόμαστε για ο,τιδήποτε", σχολίασε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων και πρόσθεσε:

"Όταν κατακτάς τίτλους, πάντα περιμένεις ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη. Οφείλουμε να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι γνωστό ότι όλοι φέτος θα θέλουν να μας νικήσουν, αλλά εμείς έχουμε σαν στόχο να μείνουμε στην κορυφή".


Σε ερώτηση για τον ερχομό του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού και την αλλαγή φιλοσοφίας, ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε: "Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για την αλλαγή προπονητή. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι Ολυμπιακός.

Πρόσωπα έρχονται και φεύγουν συνεχώς. Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ίβκοβιτς για όλα όσα μας δίδαξε και μας χάρισε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη στιγμή πάντως, κόουτς της ομάδας είναι ο κ. Μπαρτζώκας και θα είναι άδικο συνεχώς να μιλάμε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ