2012-09-12 12:06:11
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ Η ΑΡΣΕΝΑΛ!
Η Άρσεναλ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Κίνα και έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με Σανγκάη Σενχούα για την απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά!

Το ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ έχει βρει την Άρσεναλ στην 8η θέση με μία νίκη και δυο ισοπαλίες, αλλά το χειρότερο για αυτήν είναι πως στα τρία ματς που έχει δώσει, έχει πετύχει μόλις δυο γκολ Έτσι ο Άρσεν Βενγκέρ έχει μπει σε... σκέψεις για την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού που θα δώσει πολλά γκολ στη γραμμή κρούσης των "κανονιέρηδων".

Σύμφωνα με την "SUN" λοιπόν, η Άρσεναλ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την Σανγκάη Σενχούα για την περίπτωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς η ομάδα τη Κίνας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμ μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο 34χρονος ποδοσφαιριστής στο Λονδίνο, αλλά για λογαριασμό της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League αυτή τη φορά.

Για να συμβεί αυτό βέβαια ο Αλσατός τεχνικός θα πρέπει να δώσει ένα καλό συμβόλαιο στον Ιβοριανό παίκτη, που εισπράττει στην Κίνα 230.000 ευρώ την εβδομάδα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ