2012-09-12 10:30:06
Φωτογραφία για Nέες σκέψεις για Βιγιαφάνιες!
Το όνομα του διεθνούς μεσοεπιθετικού, Λούκας Βιγιαφάνιες της Ιντεπεντιέντε, πρόκειται να επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή.

Για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών γι' αυτόν το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από τον περασμένο Απρίλιο. Τώρα βάσει νεότερων αργεντίνικων πηγών στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση για τον παίκτη τον ερχόμενο Γενάρη.

Με άλλα λόγια σκέφτονται ξανά την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το εξωτερικό στο λιμάνι πέφτει ξανά στο... τραπέζι το όνομα του Βιγιαφάνιες.

Ενός αξιόλογου παίκτη που αγωνίζεται και στον άξονα και στα άκρα. Επίσης ο νεαρός άσος της Ιντεπεντιέντε είναι προσιτός οικονομικά, κάτι που είναι σημαντικό σε τέτοιες εποχές.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει ύψος μόλις 1.69 μ. αλλά και τον συνοδεύουν αρκετά καλές συστάσεις για την τεχνική του κατάρτιση και το πόδι του. Έχει χριστεί επίσης διεθνής με την Εθνική U-20 της Αργεντινής.

Οριστικές αποφάσεις φυσικά και δεν έχουν ληφθεί ακόμα. Ο Γενάρης εξάλλου είναι ιδιαίτερα μακριά και στον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση έχουν επικεντρωθεί στα αγωνιστικά ζητήματα αλλά και στο κομμάτι των ανανεώσεων.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ