2012-09-12 06:15:03
Φωτογραφία για Bελτιωμένη διαχείριση με νέες δυνατότητες μέσω του HP Converged Cloud
Οι νέες δυνατότητες του διευρυμένου χαρτοφυλακίου HP Converged Cloud περιλαμβάνουν την ενοποίηση της... σουίτας VMware vCloud Suite 5.1 με τη λύση HP CloudSystem, η οποία βοηθά τους πελάτες να μετατρέψουν άμεσα τους virtualized πόρους τους σε αυτοεξυπηρετούμενα ιδιωτικά και υβριδικά περιβάλλοντα cloud. Για την επιτάχυνση των διαδικασιών, η HP προσφέρει στους πελάτες προπαραμετροποιημένες λύσεις cloud.

Σε συνδυασμό με τη σουίτα VMware vCloud Suite 5.1, το HP CloudSystem διπλασιάζει την πυκνότητα των εικονικών μηχανών, μειώνει την πολυπλοκότητα του δικτύου και προσφέρει ευελιξία, για να υποστηρίξει φορτία εργασιών κάθε είδους.

Στις νέες δυνατότητες του HP CloudSystem που έχουν ενσωματωθεί στη σουίτα VMware vCloud Suite 5.1 περιλαμβάνονται:

- Η βελτιστοποίηση για λύσεις VMware, ώστε να δημιουργείται αξία ταχύτερα μέσω προεγκατεστημένων λύσεων HP Converged Infrastructure και λύσεων διαχείρισης cloud από την HP και τη VMware.


- Το χαρακτηριστικό Auto-flexing, το οποίο μειώνει το χρόνο ανταπόκρισης στα επιχειρησιακά αιτήματα και βελτιώνει το επίπεδο των υπηρεσιών συνολικά, επιτρέποντας στους διαχειριστές λύσεων VMware να κάνουν hardware provisioning για το vCloud Director®, ώστε να αυτοματοποιούν την κλιμάκωση των πόρων converged infrastructure. Με αυτή την τεχνολογία, οι πελάτες μπορούν να μειώσουν το χρόνο που χρειάζεται για να προσθέσουν έναν εικονικό host, από ώρες σε 15 λεπτά.

- Η απλοποίηση της μετάβασης σε περιβάλλοντα cloud, με την εισαγωγή εικονικών μηχανών στη λύση HP CloudSystem, χωρίς να χρειάζεται διακοπή της λειτουργίας του συστήματος ή επανάληψη των ρυθμίσεων.

- Η λύση HP Cloud Maps for VMware, η οποία επιταχύνει το σχεδιασμό υπηρεσιών cloud και αυτοματοποιεί τη χρήση εικονικών εφαρμογών, αξιοποιώντας προπαραμετροποιημένα και βελτιστοποιημένα πρότυπα HP CloudSystem.
proho.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ