2012-09-12 05:41:44
Φωτογραφία για κύλος κάνει «κολλητή» παρέα με… γάτες!
Σπάζοντας εντελώς το στερεότυπο της φράσης «σαν το σκύλο με τη γάτα» και ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια μιας ασυνήθιστης φιλίας, η γάτα και... ο γερμανικός ποιμενικός που βλέπετε αποδεικνύουν πως «περνούν καλά μαζί αν και είναι διαφορετικοί»!

Αν και η σχέση αναπτύχθηκε μεταξύ τους όχι σε μικρή ηλικία αλλά στο στάδιο της… εφηβείας και για τους δύο, απέδειξαν όχι μόνο ότι μπορούν να συμβιώσουν άριστα μαζί αλλά και ότι η ασυνήθιστη σχέση τους διέπεται από έντονα συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης.

Οι ιδιοκτήτες τους είχαν εξ αρχής μια ιδιαίτερη προτίμηση στις γάτες, διατηρώντας τρεις από αυτές στο σπίτι τους, ενώ ο γερμανικός ποιμενικός προέκυψε ξαφνικά στη ζωή τους, αρχικά ως «καλεσμένος» για λίγες μέρες, όταν απουσίαζαν τα αφεντικά του, και στη συνέχεια ως «μόνιμος κάτοικος», εξαιτίας μιας ασθένειας που κράτησε τους ιδιοκτήτες του αρκετό καιρό στο νοσοκομείο.

Από την αρχή φάνηκε ότι κανείς από τους δύο δεν είχε διάθεση… σύγκρουσης. Το αντίθετο, μάλιστα. Κοιμούνται μαζί, παίζουν μαζί και ο ένας φροντίζει τον άλλον με μεγάλο ενδιαφέρον, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας πραγματικής φιλίας.
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντεμπούτο για το Panda 4x4
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντεμπούτο για το Panda 4x4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ