2012-09-11 21:06:06
Φωτογραφία για ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ απάντησε στις κατηγορίες της «Le Buteur» σχετικά με τα επεισόδια στην Λιβύη, μιλώντας για αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων και προπαγάνδα που γίνεται εναντίον του τα τελευταία 3 χρόνια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), μετονομάζοντας μάλιστα την «Le Buteur» σε «Le Menteur» που στα ελληνικά σημαίνει «ψεύτης».

Την ώρα που ο επιθετικός του Ολυμπιακού κινδυνεύει με τιμωρία από την Αλγερινή ομοσπονδία που τον θεωρεί υπεύθυνο για τα επεισόδια στο ματς με τη Λιβύη, η CAF εξετάζει το βίντεο των επεισοδίων της Λιβύης και το φύλλο αγώνα και δεν αποκλείεται να δικαιώσει τον Τζιμπούρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και δημοσιεύονται από τον Σενεγαλέζο ρέφερι, Μπαταρά Ντιατά... «ο παίκτης με το νούμερο «14» της Λιβύης, Αλί Σαλάμα επιτέθηκε στον παίκτη της Αλγερίας, τον κλώτσησε και αυτός βρέθηκε σε αυτοάμυνα».

Αυτό σημαίνει ότι κατ' αρχήν ο στόπερ της Λιβύης κινδυνεύει με καμπάνα έξι αγωνιστικών με τον Τζιμπούρ να μην αποκλείεται να τη γλιτώσει, αν και εφόσον στο βίντεο δεν φανεί κάποια ενέργεια του να χτυπήσει τους αντιπάλους, αλλά προσπαθεί μόνο να αποφύγει χτύπηματα.

Το βέβαιο είναι πως το κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα στην επόμενη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της CAF θα είναι αυτό με τους Σενουτσί, Μ' Μπολί και Σλιμανί να είναι οι έτεροι παίκτες που κινδυνεύουν με δεδομένο πως υπάρχουν ντοκουμέντα πως εμπλέκονται στα επεισόδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ