2012-09-11 19:34:06
Φωτογραφία για Η Σαξές Πεθαίνει Πάντα Τελευταία
Δυο πρόσωπα των ημερών, ο νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και η πενόμενη απόλυτη ελληνίδα σταρ, σε βίντεο όπου με νοσταλγία μπορεί να χαρεί κανείς τις παλιές καλές ημέρες της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

---

Σε συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ τους, τα «Νέα» επανέρχονται αύριο με τις φορολογικές δηλώσεις των Ψυχάρη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζου, Κόκκαλη και πολλών άλλων τρανταχτών ονομάτων της επιχειρηματικής πίστας, αποκαλύπτοντας επίσης το «χρυσό κόλπο» που τους επιτρέπει δια εταιριών (άλλων υπεράκτιων, άλλων πέρα απ' το ποτάμι) και λοιπών επενδυτικών κινήτρων να πληρώνουν πολύ λιγότερη εφορία από ό,τι ο μέσος έλληνας νταβαντζής .

 ---

Αίσθηση εξακολουθεί να προκαλεί το αδυσώπητο «κατηγορώ» του Νίκου Μπίστη κατά του Λάκη Λαζόπουλου. Ειδικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι αν εξαντλήσει κανείς την καλή του θέληση και δεχθεί ότι η ρητορική του Λαζόπουλου συνεισέφερε άθελά του στην έλευση της Χρυσής Αυγής, η αναλογία στο συνεισφορόμετρο διαμορφώνεται ως εξής: για κάθε μία μονάδα συνεισφοράς  Λαζόπουλου αντιστοιχούν εκατόν μία μονάδες συνεισφοράς Μπίστη, για κάθε μία μονάδα συνεισφοράς τυχόν ισοπεδωτικού λόγου για τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος, αντιστοιχούν εκατόν μια μονάδες του ίδιου του πολιτικού συστήματος.

---

Αδιανόητο ατόπημα του Προκόπη Παυλόπουλου, που καταφέρθηκε σήμερα στη Βουλή μόνο κατά των ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου, ενώ για τα αντίστοιχα ακροαριστερά στη Χαλκιδική (την ύπαρξη των οποίων επισημαίνει με το καίριο κύριο άρθρο της η σημερινή Καθημερινή) δεν έβγαλε κουβέντα
. Αυτή η τακτική της τήρησης άνισων αποστάσεων και της καταδίκης των ταγμάτων εφόδου όχι από οπουδήποτε κι αν προέρχονται, αλλά μόνο αν προέρχονται από τους ναζιστές, πρέπει να τσακιστεί στη ρίζα της. Δεν υπάρχουν μόνο οι ναζιστές, υπάρχουν και όσοι εμποδίζουν τους επενδυτές, κύριε Παυλόπουλε. Το να ξεχωρίζει τους μεν και να τους διαφοροποιεί από τους δε, δεν μυρίζει αστική δημοκρατία, δεν μυρίζει ευρωπαϊκές αρχές, είναι λαϊκισμός και χάιδεμα αυτιών.

---

Πάμε να κλείσουμε το ποστάκι επιτυχημένα, με ένα πολιτισμικό - δημοσιογραφικό success story. Για τη δημόσια τηλεόραση που όλοι ονειρευόμαστε.
Old Boy
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ