2012-09-11 14:30:05
Φωτογραφία για «Ψήνει» Καφέ ο Μαύρος
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον Παντελή Καφέ και προσπάθησε να πείσει να κάνει υπομονή και να αποσύρει την προσφυγή του για οφειλές της Ένωσης ύψους 500.000 ευρώ.

Ένα από τα πολλά ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ είναι η προσφυγή του Παντελή Καφέ. Ο 34χρονος μέσος κινήθηκε νομικά κατά της ΑΕΚ για τις οφειλές ύψους 500.000 ευρώ, αφόυ όπως υποστήριξε ο ίδιος κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του για να του πει τι μέλλει γενέσθαι με τα δεδουλευμένα του, και επομένως δεν είχε άλλη επιλογή.

Ωστόσο, ο Θωμάς Μαύρος επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να κάνει λίγες ακόμη ημέρες υπομονή, ενώ του ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι έχει δίκιο να αισθάνεται ενοχλημένος από τη στάση του συλλόγου αλλά σύντομα θα έρθει σε επαφή μαζί του ο Βασίλης Τσιάρτας και το ζήτημά του θα λυθεί.

Ο Καφές από την πλευρά του δείχνει καταρχήν θετικός μια και εκτίμησε την κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ, και μάλλον θα κάνει υπομονή, αρκεί μέσα στην εβδομάδα να επικοινωνήσει μαζί του ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, Βασίλης Τσιάρτας, και να τον πείσει να την αποσύρει.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βασικός στην Εθνική ο Κλάους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Βασικός στην Εθνική ο Κλάους"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ