2012-09-11 13:44:02
Φωτογραφία για Συλλήψεις για το ... κατεψυγμένο καλάσνικοφ – Το ψυγείο, η μεταφορική και τα 1.500 ευρώ
Ίχνη κυκλώματος που μεταφέρει πολεμικά όπλα από την Κρήτη στην Αθήνα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Η ΕΛΑΣ κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης του κατεψυγμένου καλάσνικοφ και να προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο συνελήφθη στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 35χρονος, ο οποίος είχε μεταφέρει σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Αθήνα, θάλαμο ψυγείου στον οποίο εντοπίσθηκε βρέθηκε ένα πολεμικό τυφέκιο, μία ξιφολόγχη καθώς και εξήντα πλήρη φυσίγγια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών μεταφοράς αναφερόμενου οπλισμού, εντοπίσθηκε την Κυριακή, στο Μοσχάτο Αττικής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέβη με σκοπό την παραλαβή του, από μεταφορική εταιρεία ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι, ο 47χρονος διαπραγματεύτηκε την αγορά του οπλισμού με 41χρονο, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Τυμπάκι, του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ.


Προχθές το πρωί, στον Κόκκινο Πύργο, στα νότια του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 41χρονου, από Αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, παρουσία 43χρονης αλλοδαπής Υπηκόου Ρουμανίας, σύνοικου του 41χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων, μία πλαστική ράβδος και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Η 43χρονη συνελήφθη για παράβαση του Ν. περί όπλων (εμπορία και διάθεση) καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, παρουσιάστηκε αυθόρμητα στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ο 41χρονος ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς για τα ανωτέρω ποινικά αδικήματα.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Να αλλάξει και τα πλακάκια...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Να αλλάξει και τα πλακάκια..."
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ