2012-09-11 13:19:03
Φωτογραφία για Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο Αγρίνιο
Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολική χρονιάς χτύπησε και βρήκε μαθητές και γονείς στην Αιτωλοακαρνανία αντιμέτωπους με σημαντικά προβλήματα Μπορεί τα βιβλία να περίμεναν τους μαθητές φέτος στα σχολεία, ωστόσο μια σειρά από προβλήματα ξεκινούν από τις περικοπές στην χρηματοδότηση.Στον αέρα εξακολουθεί να μένει και η μεταφορά των μαθητών μετά από την απόφαση του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας να μην προχωρήσει στη δωρεάν μεταφορά, και ετσι οι μαθητές στην Αιτωλοακαρνανία θα πληρώνουν για τη μεταφορά τους το αντίτιμο του μισού εισιτηρίου για το τακτικό δρομολόγιο. Αύριο Τετάρτη οι εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν ενώ όταν θα έρθει ο χειμώνας και τα έξοδα θα αυξηθούν διότι θα προκύψει και η δαπάνη του πετρελαίου, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη δυσκολότερα.

Δάσκαλοι και καθηγητές έθεσαν στο υπουργείο τα προβλήματα με τα οποία αρχίζει η σχολική χρονιά, κάνοντας λόγο για «δυσμενές περιβάλλον», ενώ ιδιαίτερες αναφορές έκαναν για τις περικοπές των αποδοχών των εκπαιδευτικών.


*Να θυμίσουμε ότι αύριο το απόγευμα μετά τις 6:00 στην Αγία Ευαγγελίστρια, όπου στεγάζεται το Πνευματικό Κέντρου του Αγίου Δημητρίου, θα μοιραστούν δωρεάν τετράδια, τσάντες, στυλό και υλικά για το μάθημα των Εικαστικών σε μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.Η δωρεάν προμήθεια τετραδίων, τσαντών, στυλό κ.τ.λ. θα γίνει με την προσκόμιση του καταλόγου που θα χορηγήσει ο κάθε εκπαιδευτικός στους μαθητές του και κάθε σχολείο στους μαθητές τους.

Δείτε φωτογραφίες από το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.
cityvoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ