2012-09-11 12:30:02
Φωτογραφία για Γιατί δεν έκανε έφεση ο ΠΑΟΚ;
Ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε έφεση για την ποινή της UEFA, εν αντιθέσει με την Ραπίντ Βιέννης, διότι προτιμά να περιμένει το σκεπτικό της απόφασης και την εκδίκαση των Αυστριακών.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε ούτε σήμερα έφεση στην UEFA για την ποινή της ΠΑΕ λόγω των επεισοδίων της Τούμπας με τους Αυστριακούς της Ραπίντ Βιέννης. Ο λόγος είναι διότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν έχουν λάβει ακόμη στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν ως την Παρασκευή για την εκδίκαση και την απόφαση σχετικά με την τιμωρία των Αυστριακών και θα κινηθεί ανάλογα. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ραπίντ στους ομίλους του Europa League, οι άνθρωποι του συλλόγου έλαβαν νωρίτερα το σκεπτικό της απόφασης.

Επομένως, αν η ποινή της Ραπίντ μειωθεί, τότε κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ. Διαφορετικά, θα περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης και παράλληλα το τι θα συμβεί στην έφεση της Ραπίντ ώστε να χαραχτεί μια νομική στρατηγική ανάλογη με την λογική της UEFA. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια ομάδα καταθέτει έφεση για την όποια τιμωρία της και η ποινή καταλήγει να αυξηθεί www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ