2012-09-11 03:24:04
Φωτογραφία για Μέχρι το 2015 η απελευθέρωση των οδικών μεταφορών
Συνάντηση με τον πρόεδρο Ανδρέα Ανδρεάδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, η οποία επικεντρώθηκε στο χρονοδιάγραμμα για την απελευθέρωση των χερσαίων επιβατικών μεταφορών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου το σχετικό νομοσχέδιο θα έχει καταρτισθεί ως το Μάρτιο του 2013 με στόχο η απελευθέρωση της εν λόγω αγοράς να ολοκληρωθεί μέχρι το 2015, αντί του 2019 που προβλέπει ο ισχύων νόμος.

Στόχος του υπουργείου, είναι, επίσης, να καταρτισθεί έως το τέλος Οκτωβρίου το πλαίσιο πολιτικής που θα περιλαμβάνει και την πολιτική τελών αεροδρομίων, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε και στο νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ, το οποίο θα παρουσιαστεί έως το τέλος του έτους.

Το ΔΣ του ΣΕΤΕ υπέβαλε προτάσεις για τροποποιήσεις του επενδυτικού νόμου και προσαρμογές των κινήτρων για τις τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα συζητηθούν σε νέα συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Πέτρο Σελέκο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ