2012-09-10 21:52:05
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: To Υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα έπρεπε να ντρέπεται για την στάση του!
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέρει στην σημερινή του ανακοίνωση "Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι η αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου και της ασφάλειας στη χώρα και οποιοσδήποτε επιχειρεί να την υποκαταστήσει θα αντιμετωπίζει τις νόμιμες συνέπειες.

Όμως κύριοι, η δουλειά του Υπουργείου ΕΙΝΑΙ να φροντίζει ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να υποκαθιστά κάποιος την Αστυνομία. Εγώ θα περίμενα το Υπουργείο να απολογηθεί γιατί όλοι οι παράνομοι τους οποίους εκδίωξε η Χ.Α λειτουργούσαν χωρίς έλεγχο, ανενόχλητοι!

Αυτό είναι το ερώτημα που περιμένει απάντηση! Θα αντιμετωπίζει (ή ίσως θα της επιτραπεί) η Αστυνομία αυτή την χιονοστιβάδα παρανομίας ή θα συνεχίσει να επιτρέπει –ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ- το παραεμπόριο, τον εκβιασμό στα φανάρια, την παιδική εκμετάλλευση, την πώληση ναρκωτικών, την πορνεία κλπ κλπ Ας τα κάνει όλα αυτά και μετά ας κατηγορήσει όποιο προσπαθήσει να την «υποκαταστήσει». Στο ενδιάμεσο δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Έχει δουλειά να κάνει και ας ασχοληθεί με αυτή!


Υ.Γ: Να ενημερώσω το Υπουργείο -αν δεν το γνωρίζει- ότι κάθε νύχτα η παραλιακή λεωφόρος είναι γεμάτη "εκδιδόμενες", οι οποίες μάλιστα ψαρεύουν πελάτες μπροστά στις πόρτες των σπιτιών την ίδια ώρα που τα κοριτσια που μένουν σε αυτές τις γειτονιές επιστρέφουν στα σπίτια τους. Θα κάνει κάτι (αυτό είναι και εύκολο) ή θα περιμένει να ασχοληθεί κάποιος άλλος και μετά να τον κατηγορήσει ότι την "υποκαθιστά" παρανόμως.

Με εκτίμηση,

Ένας αναγνώστης, κάτοικος Αθηνών, που δεν αντέχει άλλο

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ