2012-09-10 21:05:00
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ «2ο Ιnternatioanl Tournament Basketball» *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (11/9) αναχωρεί για την Ιταλία και θα παραμείνει εκεί μέχρι την Κυριακή (16/9), καθώς είναι προγραμματισμένη μία σειρά φιλικών με δυνατούς αντιπάλους όπως οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα και Σάσαρι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ και το Σάββατο θα αγωνιστούν με αντίπαλο τη Σιένα.

Η προσπάθειες των ερυθρόλευκων θα ξεκινήσουν με το φιλικό κόντρα στη Σάσαρι (12/9) στην Σαρδηνία και στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα μετακομίσουν στο Κάλιαρι ώστε να λάβουν στο "2ο Ιnternatioanl Tournament Basketball". Ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, καθώς θα λάβουν μέρος ισχυροί και φημισμένοι σύλλογοι.

Βάση προγράμματος ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (14/9) την φιναλίστ της Euroleague, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00 ώρα Ιταλίας, 20:00 ώρα Ελλάδας) και το Σάββατο (15/9) την Σιένα (20:45 ώρα Iταλίας, 21:45 ώρα Ελλάδας).


Δύο ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ και η Σιένα, τις οποίες αντιμετώπισε και νίκησε ο Ολυμπιακός την περασμένη άνοιξη στην προσπάθεια του να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης.

Δυστυχώς τα παιχνίδια δεν θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος επίσης άλλες τρεις ομάδες, όπως η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, η Ολίμπια Λουμπλιάνας και η Ντινάμο Σάσαρι, αλλά δεν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους όλες οι ομάδες, ούτε θα υπάρξει κάποιο σχετικό έπαθλο.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα την Κυριακή (16/9).

Σε ότι αφορά την "πρεμιέρα" των Πρωταθλητών Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν σε φιλικό αγώνα, καθώς τα προηγούμενα φιλικά ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, αυτή θα γίνει την Τετάρτη (12/9) 21:30 με αντίπαλο την Ντινάμο Σάσαρι.

Δείτε στιγμιότυπα από το φιλικό με την ιταλική ομάδα, ένα χρόνο πριν:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ