2012-09-10 19:54:06
Φωτογραφία για ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Πανιωνίου μετά τον κ. Λιανό και δήλωσε χαρούμενος που θα εργαστεί για την ομάδα της Πλατείας, ενώ για το... σίριαλ "Καββαδάς" ανέφερε πως για μεγάλο διάστημα αποτελούσε ερωτηματικό Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σκουρτόπουλος:

"Από την δική μου πλευρά είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Πανιώνιο. Εύχομαι να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα και να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που θα έχουμε πετύχει. Τα αποτελέσματα έχουν αντανάκλαση στον κόσμο. Ήταν ένα τεράστιο ερωτηματικό ο Καββαδάς για μεγάλο διάστημα.

Στόχος ήταν να κάνουμε μία ομάδα νεανική σε νέους παίκτες που δεν είχαν πάρει ευκαιρίες για να διακριθούν, όπως τον Παππά, τον Μπόγρη, τον Μοτσενίγο. Δεν έχουμε φέρει παίκτες που θα μονοπωλούν την μπάλα και το ενδιαφέρον αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα ομαδικό σύνολο.


Πέρσι, βρεθήκαμε στην 3η θέση, πίσω από τους μεγάλους. Θέλουμε να τηρούμε τα κεκτημένα κατά κάποιο τρόπο και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Στην Ευρώπη δεν μπορούμε να πούμε ακόμα πολλά πράγματα. Θα υπάρχουν περίπου 10-12 ομάδες στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, στο Eurocup. Αυτό πάντως δεν μας πτοεί, θέλουμε την διάκριση αλλά βήμα - βήμα.

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Σχεδόν ό,τι θέλαμε και μπορούσαμε το πήραμε. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την άποψη σε ότι αφορά την επίθεση. όλα αυτά χρειάζονται χρόνο, σιγά σιγά θα μπορούμε να δούμε την πραγματική εικόνα της ομάδας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ