2012-09-10 18:32:06
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ... ΕΞΙΣΟΥ ΧΡΥΣΟ 2013 Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα... χρυσή φανέλα του και βρέθηκε στο Φάληρο. VSpan: «Όλοι θέλουν να μας νικήσουν». Περπέρογλου: «Να κλείσω τα αυτιά μου στο Ο.Α.Κ.Α.».

Στη μπουτίκ του Ολυμπιακού βρέθηκαν περίπου 300 φίλοι της ομάδος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", τόσο για τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας, που κάνει τη διαφορά με το χρυσό περίγραμμα στον αριθμό, λόγω του... χρυσού 2012, όσο και για να δουν από κοντά τον VSpan, αλλά και τα δύο νέα αποκτήματα, αποθεώνονας για ευνόητους λόγους τον Στράτο Περπέρογλου.

Σπανούλης: «Όλοι θέλουν να μας νικήσουν»

Ο Βασίλης Σπανούλης κράτησε πρώτος στα χέρια του τα τρόπαια της Α1 και της Ευρωλίγκας και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς. Μαυροειδής και Περπέρογλου αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στα δύσκολα, αφού πια όλοι θέλουν να τους νικήσουν, σχέδιά του.

«Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό, αλλά είμαστε νεανική ομάδα. Είμαστε οι Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης κι όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Κάναμε δύο προσθήκες, τον Μαυροειδή και τον Περπέρογλου, σε θέσεις όπου τους είχαμε ανάγκη. Με την έλευσή τους θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί τη νεά σεζόν» είπε χαρακτηριστικά.


Μαυροειδής: «Δε μπορείς να αρνηθείς τον Πρωταθλητή Ευρώπης»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής επαναπατρίστηκε (σ.σ. απ' τη Μπιλμπάο) για χάρη του Ολυμπιακού και τόνισε πως «χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης. Όταν σε ζητάει μία ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, δε μπορείς να αρνηθείς. Στο χέρι μιου είναι να τον βοηθήσω να πετύχει τους νέους στόχους του. Προετοιμαζόμαστε 20 ημέρες κι έχω προσαρμοστεί, αφού τα περισότερα γνωριζόμαστε απ' την Εθνική Ομάδα».

Περπέρογλου: «Να κλείσω τα αυτιά μου στο Ο.Α.Κ.Α.»

Έπειτα μία 5ετία ο Στράτος Περπέρογλου άφησε τον Παναθηναϊκό και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό. Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στον Πειραιά, ο 28χρονος τόνισε πως «τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Μίλησα με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλης) και μου εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, το κλίμα, η οργάνωση. Είναι ένας απ' τους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα ένα νέο ξεκίνημα».

Ο «Πέρπε» αναφέρθηκε και στη θερμή υποδοχή απ' τον κόσμο του Ολυμπιακού, λέγοντας πως «είναι θετικό για εμένα. Περίμενα ο κόσμος να είναι δύσπιστος απέναντί μου. Μέσα απ' το παιχνίδι και την απόδοσή μου θα προσπαθήσω να κερδίσω την εκτίμησή του», ενώ, προσθέτοντας γι' αυτή που αναμένει στην επιστροφή του στο Ο.Α.Κ.Α., υπογράμμισε: «Είναι αναμενόμενο να μην είμαι επιθυμητός. Αλλά είμαι επαγγελματίας. Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) μου είπε πώς ένιωσε την πρώτη φορά. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, να κλείσω τα αυτιά μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ