2012-09-10 14:13:46
Φωτογραφία για ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ
Η ώρα του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει για τον Ολυμπιακό και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη να μελετάει διεξοδικά την πρώτη αντίπαλο του Θρύλου, Σάλκε, προκειμένου να βρει τα σημεία που θα πρέπει να «χτυπήσει».

Η διεξοδική ανάλυση του αντιπάλου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης προπονητικής και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φυσικά δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Η Σάλκε, αντίπαλος του Θρύλου στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται εδώ και μέρες στο μικροσκόπιο του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Ζαρντίμ μελετάει κάθε πτυχή του παιχνιδιού και του υλικού της γερμανικής ομάδας, με πρωταρχικό στόχο να βρει τις αδυναμίες της και να «χτυπήσει» ακριβώς εκεί. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η ομάδα είχε ρεπό κι έτσι ο 38χρονος τεχνικός είχε το χρόνο να μελετήσει πολλά DVD με αγώνες των «βασιλικών μπλε» μαζί με τους συνεργάτες τους και να βγάλει αρκετά συμπεράσματα για τη γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας του Χουμπ Στέφενς.


Τα πιο προφανή στοιχεία είναι αφενός ότι η ευρυθμία στην επιθετική της γραμμή στηρίζεται στην απόδοση του Κλας Γιαν Χούντελαρ, ενώ η γερμανική ομάδα δείχνει να είναι αρκετά «δεμένη», αποτελώντας ένα δύσκολο σύνολο για να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλος.

Η κατασκοπεία φυσικά και θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, μέχρι και τη μέρα του αγώνα. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ, το κεφάλαιο Σάλκε θα ανοίξει επισήμως και στην προπόνηση, με τον Ζαρντίμ να παρουσιάζει στους παίκτες του ότι χρειάζεται να ξέρουν για τον αντίπαλό τους. Μέχρι τότε βεβαίως, προέχει η επικίνδυνη έξοδος στους Ζωσιμάδες…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ