2012-09-10 12:53:11
Φωτογραφία για «Μας πόνεσε ο αποκλεισμός»
Συνέντευξη στην εφημερίδα Metrosport παραχώρησε ο Λιαμ Λόρενς και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από το Europa:    «Μας πόνεσε πολύ ο αποκλεισμός, γιατί πιστεύω ότι δεν αποκλειστήκαμε από μία καλύτερη ομάδα από εμάς. Θεωρώ ότι δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε στη Βιέννη, όμως ήμασταν και λίγο άτυχοι στα δύο παιχνίδια. Οφείλουμε όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια». Όσο για τον ίδιο και τον βαθμό ετοιμότητας του; «Αισθάνομαι αρκετά καλά όμως είναι βέβαιο ότι με τα παιχνίδια και με τις προπονήσεις θα ανεβάζω κι εγώ ρυθμούς».

Για την εντύπωση που του έχει σχηματίσει η ομάδα: «Είναι αλήθεια ότι είδα πολλά νέα παιδιά τις πρώτες ημέρες. Τα οποία πάντως έχουν ποιότητα, αλλά χρειάζονται και χρόνο. Φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει και πολύ καλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα μείγμα και από αυτό νομίζω ότι μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό».


Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:  «Είχα δει κάποια βίντεο και ρωτούσα και κάποιους γνωστούς μου για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και σε άλλα ελληνικά γήπεδα. Εδώ έχω καταλάβει καλά ότι δεν είναι Πρέμιερ Λιγκ. Ο κόσμος είναι παθιασμένος με την ομάδα και σε εμένα προσωπικά αρέσει πολύ αυτό. Ξέρω ότι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ τους Ιρλανδούς, γιατί έχουν αυτή την τρέλα με την εθνική και με τις ομάδες τους. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, έγιναν κάποια πράγματα άσχημα, όμως γενικά αν δεν ζήσεις αυτή την ατμόσφαιρα, δεν μπορείς να το καταλάβεις».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ