2012-09-10 11:59:06
Φωτογραφία για Τέλος στην τριχόπτωση, αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά
Ο κύκλος ζωής της τρίχας περιλαμβάνει 3 φάσεις. Τη φάση της ενεργούς ανάπτυξης η οποία διαρκεί κατά μέσο όρο 4 χρόνια. Ακολουθεί η φάση ηρεμίας στη διάρκεια της οποίας η τρίχα προετοιμάζεται να πέσει από το τριχωτό της κεφαλής. Διαρκεί από 2 έως 3 εβδομάδες και ακολούθως η φάση της πτώσης. Υπό κανονικές συνθήκες, οι τρίχες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του κύκλου ανάπτυξης και πτώσης. Έτσι η πτώση των μαλλιών δεν γίνεται αντιληπτή. Στο φυσιολογικό τριχωτό, το 90% των τριχών βρίσκονται σε φάση ενεργούς ανάπτυξης και το 10% σε φάση πτώσης . Η τριχόπτωση εμφανίζεται όταν το ποσοστό των τριχών σε φάση πτώσης υπερβεί το 20%. Έτσι δημιουργείται αραίωση. Η τριχόπτωση εμφανίζεται και στα δύο φύλα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Κάντε κλικ στο www.pharmacy295.gr και αποκτήστε όλα τα προϊόντα κατά της χρόνιας και εποχικής τριχόπτωσης , αραίωσης στις καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο. Priorin -35%, apivita propoline , frezyderm, vichy dercos, forte pharma, solgar -30% , vitabiotics -25% Korres -26% vita DUCRAY -23%.

Το www.pharmacy295.gr είναι το νέο μεγάλο ηλεκτρονικό φαρμακείο της Αθήνας, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η δωρεάν παράδοση σε όλη την Αθήνα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ακόμα και εάν επιλέξει κάποιος να πληρώσει με αντικαταβολή, ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας και με παράδοση των προϊόντων την ίδια μέρα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ