2012-09-10 08:58:33
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Την κατάσταση στα χέρια του είναι έτοιμος να πάρει, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τους παίκτες του Ολυμπιακού για να τους έχει σε εγρήγορση.

Το επόμενο τρίμηνο θα είναι «καυτό» για τον Ολυμπιακό λόγω των υποχρεώσεών τους στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Champions League. Αμέσως μετά την επιστροφή των διεθνών ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θα περάσει από του Ρέντη και να μιλήσει σε όλη την ομάδα είτε να έχει συζητήσεις κατ’ ιδίαν με παίκτες ή μικρές ομάδες.

Ο Μαρινάκης θέλει οι παίκτες του Ολυμπιακού να είναι ψυχολογικά έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια για την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας στο φετινό Champions League με την Σάλκε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εν τω μεταξύ μια από τις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης του Ολυμπιακού αποτελεί η ανανέωση συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ο Φουστέρ έχει δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους« και αναμένεται να ακολουθήσουν οι Αμπντούν, Τοροσίδης, Τζιμπούρ και Χολέμπας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ