2012-09-10 07:59:14
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ (VIDEO)
Την εκτίμηση ότι οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι επιδίδονται σε «επικοινωνιακές ασκήσεις για να πείσουν πως αγωνιούν μήπως τα μέτρα είναι οριζόντια και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή» εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «ο λαός γνωρίζει πως η συνενοχή τους είναι απόλυτη και θα τους κρίνει όλους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στην ελληνική κοινωνία». Παράλληλα, αναφερόμενος στον Γ.Στουρνάρα τόνισε ότι «κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές».

«Οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών γίνονται για το θεαθήναι, καθώς τα μέτρα έχουν "κλειδώσει"» σημείωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Για τον κ. Στουρνάρα τα δισ. είναι νούμερα. Για την ελληνική κοινωνία όμως είναι θέσεις εργασίας, συντάξεις, μισθοί, κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι ανθρώπινες ζωές με τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να παίζει. Ψιλά γράμματα για τον κ. Υπουργό. Τα μέτρα αυτά θα ολοκληρώσουν την κοινωνική ισοπέδωση και θα βαθύνουν την ύφεση».


Ακόμη, τονίζει ότι ο κ. Στουρνάρας παρουσίασε μέτρα ύψους 17 δισ. «έτσι ώστε να διαλέξουν τα πρώτα 11,5, αλλά ταυτόχρονα να έχουν και απόθεμα για νέα μέτρα αργότερα».

Αναφορικά με τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επιδίδονται σε επικοινωνιακές ασκήσεις για να πείσουν πως αγωνιούν μήπως τα μέτρα είναι οριζόντια και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή.

»Μάταια προσπαθούν ο καθένας για τον εαυτό του να αποποιηθεί των ευθυνών του. Ο λαός μας γνωρίζει πως η συνενοχή τους είναι απόλυτη και θα τους κρίνει όλους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στην ελληνική κοινωνία».

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν παρακολουθεί τις συναντήσεις των τριών κυβερνητικών εταίρων γιατί όλοι γνωρίζουν καλά ότι γίνονται για το θεαθήναι, καθώς τα μέτρα έχουν "κλειδώσει", έχουν την έγκριση των πιστωτών και το μόνο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η επικοινωνιακή διαχείρισή τους. Ο κ. Κουβέλης κρατά το όπλο, ο κ. Βενιζέλος τραβά τον "κόκορα" και ο κ. Σαμαράς είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
45ο Ράλλυ ΔΕΘ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
45ο Ράλλυ ΔΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ