2012-09-10 00:14:18
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ Ο ΚΕΣΕΛ
Πολύ κοντά στη μετακόμισή του στην Τουρκία, είναι ο Μάρκο Κέσελ ο οποίος, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αναντόλου Εφές.

Ο Μάρκο Κέσελ βρίσκεται μία ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με την Εφές, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία πολύ σύντομα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, συζητάει με τους ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας για συνεργασία 1+1 ετών και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Ο Κέσελ έχει τραυματιστεί και δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς της Σερβίας με το Ισραήλ για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούλιο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στον Ερυθρό Αστέρα, στη Χιρόνα και στην Κολωνία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ