2012-09-09 22:01:59
Φωτογραφία για Αποχώρησε τραυματίας ο Γκέκας αλλά παίζει με Λιθουανία
Ο τραυματισμός του Φάνη Γκέκα στον αστράγαλο στη διάρκεια της σημερινής απογευματινής προπόνησης δεν ανησυχεί τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Λιθουανία. Ο επιθετικός της Λεβάντε αποχώρησε από το πρόγραμμα, αλλά όπως διαβεβαίωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, το ιατρικό επιτελείο, η ενόχληση προήλθε επειδή ήταν σφιχτή η γάζα που είχε στο πόδι του. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του στο ματς της Τρίτης.

Την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ νωρίτερα προπονήθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν απέφυγε τα πειράγματα από τους υπόλοιπους διεθνείς. Όλοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Φούλαμ (πρόκειται να υπογράψει αύριο ή μεθαύριο), ενώ τον παρότρυναν για γρήγορη επιστροφή στην εθνική. Παρών ήταν και ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του βρέθηκε στο γήπεδο, δείγμα του άριστου κλίματος που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Οι διεθνείς μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έπαιξαν διπλό στο οποίο ο Σάντος παρέταξε αρχικά την ίδια ομάδα που ξεκίνησε εναντίον της Λετονίας (Καρνέζης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Φορτούνης, Γκέκας, Μήτρογλου), ενώ μετά την αποχώρηση του Γκέκα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1. Μανιάτης και Τζιόλης στα χαφ και Φορτούνης, Νίνης, Κατσουράνης στην τριάδα πίσω από το μοναδικό προωθημένο, που ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Κατά τη διάρκεια του διπλού, στην θέση του σέντερ φορ χρησιμοποιήθηκε και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν και περίπου 150 φίλοι της εθνικής, οι οποίοι χειροκρότησαν τους παίκτες, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα.

Πριν την προπόνηση, ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε: «Όπως φαίνεται από μία πρώτη εικόνα, είμαστε το φαβορί του ομίλου. Πρόκειται, όμως, για μία διαδικασία δύο χρόνων και δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε μία τέτοια κατάσταση, αφού κινδυνεύουμε από δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τη Λιθουανία πρέπει να είμαστε σοβαροί κι αν κάνουμε όσα ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»..

Στην προπόνηση της Κυριακής ο πορτογάλος τεχνικός άνοιξε τα... χαρτιά του και έδειξε πως δεν σκέφτεται να αλλάξει τη σύνθεση της αρχικής 11άδας.

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Φάνης Γκέκας τραυματίστηκε στον αστράγαλο, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής αναφέρει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ο Σάντος μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον διεθνή φορ.

Στο οικογενειακό διπλό, ο Σάντος έδειξε πως η Εθνική μας θα αγωνιστεί στο ματς με τη Λιθουανία, με σχήμα 4-4-2 και σύνθεση ανάλογη με αυτή που ξεκίνησε και το παιχνίδι στη Λετονία.

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν στο τέρμα, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος στην άμυνα, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Φορτούνης στα χαφ, ενώ στην επίθεση ήταν οι Γκέκας και Μήτρογλου.

Στις "ρεζέρβες", ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν στην εστία, ο Λουκάς Βύντρα δεξιά, οι Στέλιος Μαλεζάς και Δημήτρης Σιόβας στα στόπερ και ο βοηθός του Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου στα αριστερά της άμυνας. Δημούτσος και Νίνης συνέθεσαν το δίδυμο των κεντρικών στα χαφ, ο Χάρης Μαυρίας ήταν δεξιά κι ο Χοσέ Χολέμπας αριστερά, ενώ γύρω από το "φουνταριστό" Στέφανο Αθανασιάδη, αγωνίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ