2012-09-09 21:50:39
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ... ΔΥΣΚΟΛΑ!
Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων μπορεί να θεωρηθεί… «ανάσα» πριν από μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στην δράση και οφείλουν να αντεπεξέλθουν σε μία περίοδο που εκτός από ματς πρωταθλήματος, σαφώς πιο επικίνδυνα από τα δύο πρώτα, έχουν και… ευρωπαϊκές επισκέψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού υποδέχονται τη Σάλκε.

Ο Ολυμπιακός πριν την διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έδειξε ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Τα αποτελέσματα που ήθελε βέβαια τα πήρε, αλλά φάνηκε ότι έχει ακόμα αρκετή δουλειά ώστε να είναι όπως θέλει και πρέπει να είναι στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις και ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει καλά πως πρέπει να διαχειριστεί πολύ προσεκτικά το ρόστερ του αφού ακολουθούν και δύσκολα αλλά και συνεχόμενα ματς.


Εξάλλου, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν στις 15 του μήνα (Σάββατο) ένα επικίνδυνο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και μόλις τρεις μέρες αργότερα (18/9), θα δώσουν το πιο δύσκολο και κρίσιμο μέχρι τώρα παιχνίδι τους κόντρα στη Σάλκε στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με νωπές τις μνήμες από πέρυσι, όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα και τελικά αυτή η ήττα ουσιαστικά άφησε τον Θρύλο εκτός συνέχειας Champions League, οι ερυθρόλευκοι ξέρουν καλύτερα από όλους ότι παρόλο που τα πρώτα ματς των ομίλων είναι νωρίς χρονικά για τα ελληνικά δεδομένα, τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτός είναι και ο λόγος που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προφύλασσε τόσο καιρό τους Φουστέρ και Γκρέκο, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Θρύλου από εδώ και πέρα που ξεκινούν σιγά-σιγά και τα... πιο δύσκολα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ