2012-09-09 21:32:05
Φωτογραφία για ΝΤΕΣΑΝ : ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΤΙΑΜΠΙ
Στις αγωνιστικές αρετές του Αμπού Ντιαμπί στάθηκε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, με αφορμή το νικητήριο γκολ του επιθετικού της Άρσεναλ στη αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντι στη Φινλανδία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

«Υπάρχει ένα ρίσκο για όλους τους παίκτες που επανέρχονται και για τον Ντιαμπί ίσως ισχύει το ίδιο. Έδειχνε ότι ήταν κουρασμένος αλλά δεν μπορούσα να τον βγάλω γιατί είχα κάνει ήδη όλες τις αλλαγές. Η αγωνιστική του συμπεριφορά ειδικά στον αέρα , ήταν καθοριστική για τη νίκη μας. Θα δούμε πως θα αντιδράσει αλλά σε φυσιολογικές συνθήκες δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην είναι έτοιμος για την Τρίτη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε πτυχές που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του διεθνούς παίκτη της αντιπάλου του Ολυμπιακού:

«Δεν έχω ανάγκη να πειστώ για τις ικανότητες του. Τον έχω δει να παίζει στην Άρσεναλ και προφανώς είναι πολύ καλός. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ακόμη και να σκοράρει. Φυσικά και θέλω να τον έχω στη διάθεση μου»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ