2012-09-09 21:08:02
Φωτογραφία για ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗ ΚΡΟΥ Ο ΑΝΕΚΕ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ
Στη Κρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος διεθνής με την Ελπίδων της Αγγλίας μέσος της Άρσεναλ, Τσακς Ανέκε, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την νέα εμπειρία που του παρουσιάζεται, αφού θα έχει τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής με την παραχώρησή του στην ομάδα της Λιγκ 1.

Ο Ανέκε παραχωρήθηκε από τη αντίπαλο του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Champions League με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της League 1, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κρου, ο Ανέκε τόνισε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ήρθα στην Κρου γιατί άκουσα κάποια πολύ καλά σχόλια για την ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ηθελα να έρθω, από τη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της Κρου. Όλοι ξέρουν ότι η Κρου παίζει με νέους παίκτες και με τρόπο που ενθουσιάζει και τους ίδιους τους παίκτες. Τους αρέσει να δουλεύουν με ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να αγωνίζονται. Νιώθω έτοιμος να τεστάρω τον εαυτό μου. Θέλω πολύ να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ