2012-09-09 14:35:03
Φωτογραφία για Koντά στην Εθνική ο «Κάρα»!
Σαν... θηρίο στο κλουβί ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, βλέποντας τις προσπάθειες της Εθνικής απέναντι στη Λετονία, ενώ βρισκόταν και σε ανοιχτή γραμμή με μέλη της αποστολής, δείχνοντας ότι ακόμα κι όταν δεν παίζει, αποτελεί πιστό της «γαλανόλευκης»!

Το πάθος του για τη φανέλα με το εθνόσημο είναι γνωστό. Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν ήταν στην αποστολή για την πρεμιέρα των προκριματικών με τη Λετονία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έζησε το ματς σαν να ήταν εκεί! Παρακολούθησε το ματς και στη συνέχεια, όπως αναφέρει το Goal, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβο, τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Φύσσα, καθώς και με τον Κώστα Κατσουράνη.

«Μπράβο, ήταν μια σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Δείξατε χαρακτήρα», τους είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας ότι είναι κοντά στην ομάδα. Από τη στιγμή άλλωστε που θα μπει σε αγωνιστικό ρυθμό στη Φούλαμ, περιμένει από τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει εκ νέου, ώστε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ