2012-09-09 10:41:20
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ «ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»... ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και η περίοδος της βελτίωσης και του "χτισίματος" της φυσικής κατάστασης τελείωσε. Μετά από έντεκα μέρες στο Καρπενήσι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν επιστρέψει στη βάση τους και ετοιμάζονται για έναν «κύκλο» δυνατών φιλικών αγώνων.

Η αρχή έγινε κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά τα συγκεκριμένα παιχνίδια ήταν κυρίως για... ξεμούδιασμα. Χθες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 7 μ.μ. στο ΣΕΦ.

Η ομάδα θα παραμείνει για ένα τριήμερο στην Αθήνα και στη συνέχεια ξεκινά σειρά φιλικών. Στις 11 του τρέχοντος μήνα αναχωρεί για την Ιταλία, όπου την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει τη Σάσαρι. Στις 14 και 15 του Σεπτέμβρη οι πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν στο πολύ δυνατό τουρνουά του Κάλιαρι όπου συμμετέχουν επίσης οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Σάσαρι, Φενέρμπαχτσε και Ολίμπια Λιουμπλιάνας.


Στις 21 του ίδιου μήνα οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας όπου θα συμμετέχουν σε τουρνουά με τις Κίμκι, Μπάμπεργκ και Μακάμπι. Η περίοδος «μονταρίσματος» της ομάδας ξεκινά, λοιπόν, και οι πρωταθλητές είναι έτοιμοι να ριχτούν στη... μάχη των φιλικών αγώνων.

Το θετικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό, όπως άλλες χρονιές.Έτσι όλοι δουλεύουν απερίσπαστοι εν όψει της νέας χρονιάς που θα παλέψουν για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Τέλος, από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί εάν θα παραμείνει ο Γιώργος Γεωργάκης στην ομάδα, με τον νεαρό σέντερ να έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

*Αύριο το απόγευμα (5:30) ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τη νέα του φανέλα στο Official Olympiacos BC Store παρουσία των Βασίλη Σπανούλη, Στράτου Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ