2012-09-09 09:39:00
Φωτογραφία για «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Άδεια μίας εβδομάδας για να πάει στην Πορτογαλία πήρε από την Μπεσίκτας ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Κάποια δημοσιεύματα της Τουρκίας μιλούν για οικογενειακά ζητήματα και κάποια άλλα για την αναζήτηση της επόμενής του ομάδας.

Το θέμα είναι ότι έχει προκληθεί σάλος στην Τουρκία με την... «περίεργη» -όπως χαρακτηρίζεται- άδεια που χορηγήθηκε στον Κουαρέσμα από την Μπεσίκτας για να βρεθεί στην πατρίδα του.

Την στιγμή που η Μπεσίκτας συνεχίζει τις προπονήσεις, ο Κουαρέσμα θα απέχει από τις δραστηριότητές της για επτά ημέρες, ίσως και παραπάνω. Τα ερωτηματικά που υπάρχουν στον τουρκικό Τύπο για τις εικόνες που δείχνουν τον παίκτη να αναχωρεί για την χώρα του είναι πολλά και οι γνώμες διχάζονται Ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κουαρέσμα ταξίδεψε στην Λισσαβώνα λόγω ενός προβλήματος του πατέρα του, που έχριζε εισαγωγή σε νοσοκομείο, ενώ άλλα υποστηρίζουν ότι πήγε για να φέρει το παιδί του στην Τουρκία.

Ωστόσο είναι αρκετά τα ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτό το ταξίδι κρύβεται... μεταγραφή! Τα σενάρια για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται ενώ από την άλλη οι Μεξικανοί μιλούν για πρόταση της Τίγκρες στον παίκτη.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση στον τουρκικό Τύπου που ψάχνει να βρει το τι ακριβώς συμβαίνει και μάλιστα κάποιοι δημοσιογράφοι έφτασαν στο σημείο να σχολιάσουν ακόμα και στιλιστικά τον Κουαρέσμα για το καπέλο και την μπλούζα που φορούσε στο αεροδρόμιο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φουσκώνει το ποτάμι...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φουσκώνει το ποτάμι...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ