2012-09-09 00:07:07
Φωτογραφία για Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΟΝ... ΔΕΥΤΕΡΟ «ΣΑΡΑΣ»!
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έλεγε πέρσι τέτοια εποχή στον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό γιατί θα ερχόταν... δεύτερος!

Έναν χρόνο μετά, ο γκαρντ των ερυθρόλευκων είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και και μέσω του "superbasket.gr" απαντά στον... δεύτερο «Σάρας».

Ο 24χρονος γκαρντ μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση των ερυθόλευκων για το Καρπενήσι με τον Γκετσεβίτσιους να ξεκαθαρίζει πως και φέτος ο στόχος του Ολυμπιακού είναι οι τίτλοι, αλλά και να... απαντά στα περσινά πειράγματα του συμπατριώτη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πέρσι περίπου τέτοια εποχή υπέγραφες στον Ολυμπιακό με σκοπό να τον βοηθήσεις να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδος μετά από δεκαπέντε χρόνια. Η σεζόν ξεκίνησε πολύ άσχημα αλλά το τέλος ήταν ονειρικό. Το περίμενες;

«Δεν θέλω να λέω πράγματα που δεν ισχύουν. Όχι, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και όλοι είχαμε προβληματιστεί. Αλλά δουλέψαμε, δουλέψαμε σκληρά και δεν λέγαμε πολλά. Απλά δουλεύαμε. Όταν ήρθαν ο Τζόι (σ.σ Ντόρσεϊ) και ο Έισι (σ.σ Λο), αλλάξαμε σε μεγάλο βαθμό. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και τα καταφέραμε».


Τώρα που επέστρεψες στην Ελλάδα, διαπίστωσες διαφορά μέσα στην ομάδα μετά την κατάκτηση των περσινών τίτλων;

«Όλοι είναι πιο ήρεμοι. Όχι πιο χαλαροί, αλλά πιο ήρεμοι. Μπορώ, όμως, να σας πω με βεβαιότητα πως υπάρχει μεγαλύτερη δίψα από ό,τι πέρσι. Οι περισσότεροι παίκτες έμειναν στην ομάδα και πραγματικά θέλουν πολύ να επαναλάβουμε όσα κάναμε πέρσι. Πλέον έχουμε νέο προπονητή και χρειάζεται μεγάλη ροσπάθεια από όλους μας ώστε να καταλάβουμε τη νέα φιλοσοφία και να τη βγάλουμε στο παρκέ. Το καλό είναι πως δεν έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ και αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να αποκτήσουμε γρήγορα ακόμη μεγαλύτερη χημεία. Αλλά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τώρα είναι ώρα για δουλειά».

Μίλησες καθόλου με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Του είπες τίποτα για τα όσα σου έλεγε πέρσι πριν υπογράψεις στον Ολυμπιακό;

«(Γέλια) Όχι, μου έκανε μια πλάκα αλλά δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω. Εξάλλου είμαστε φίλοι με τον Σάρας. Όποιος λέει πολλά, χάνει την ουσία, εγώ ήθελα πολύ να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό και τα κατάφερα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Μάσα έσωσε τη Φεράρι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Μάσα έσωσε τη Φεράρι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ