2012-09-08 19:59:46
Φωτογραφία για ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ 0-0 ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΤΙΑ Ο ΦΕΪΣΑ
Αλλαγή μπήκε ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού Λιούμπομιρ Φέισα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στην εναρκτήρια εκτός έδρας αναμέτρηση της Σερβίας με την Σκοτία που έληξε ισόπαλη χωρίς γκολ.

Με 45λεπτη συμμετοχή συνδύασε ο Λιούμπομιρ Φέισα την εναρκτήρια αναμέτρηση της Σερβίας με την Σκοτία εκτός έδρας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια των νταμπλούχων Ελλάδας κόντρεα σε Βέροια και Λεβαδειακό για την Super League, μένοντας μάλιστα εκτός αποστολής από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο κάτι ανάλογο δεν συμβαίνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γειτόνων Σίνισα Μιχαϊλοβιτς εκτιμά απεριόριστα στο πληθωρικό ταλέντο και τις ικανότητες του 24χρονου μέσου και αυτό φανερώνει η απόφασή του να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο του εναρκτήριου αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Φέισα πέρασε αλλαγή με το ξεκίνημα της επανάληψης αντί του Σρντιαν Μιγιάιλοβιτς και είχε καλή απόδοση στο 0-0 που απέσπασε η Εθνική Σερβίας από την Σκοτία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ