2012-09-07 23:47:20
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΡΙΟ... ΛΕΤΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 1-2 *VIDEOS*
Ιδανικά ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδας την προσπάθειά της να βρεθεί το καλοκαίρι του 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Τα γκολ των Σπυρόπουλου στο 57’ και Γκέκα στο 69’ ανέτρεψαν το εις βάρος της σκορ με το γκολ του Τσάουνα από το σημείο του πέναλτι στο 42’ κι έφεραν τη νίκη με 1-2 επί της Λετονίας.

Η ομάδα του Σάντος, έδειξε χαρακτήρα, άντεξε τη... βροχή, το γεγονός ότι βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ αλλά και τον τραυματισμό του Γιώργου Σαμαρά και ξεκίνησε δυναμικά για… Ρίο.

Εξαιρετική παρουσία από τον Μανιάτη ο οποίος είχε και δοκάρι στο 34', πολύ καλοί οι Σπυρόπουλος και Φορτούνης ενώ όσο αγωνίστηκε ο Σαμαράς έδωσε πνοή σε μια ομάδα που στο δεύτερο μέρος δεν είδε κανέναν της παίκτη να υστερεί σε απόδοση.

Μανιάτης και Τοροσίδης συχνά-πυκνά άλλαζαν ρόλους από μπακ σε χαφ, δημιουργώντας αναταραχές Πλέον την Τρίτη απέναντι στη Λιθουανία στο "Γ. Καραϊσκάκης", το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει τη νίκη που θα θα της δώσει την πρωτιά του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης.


ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Φορτούνης (79’ Χολέμπας), Μήτρογλου (46’ Σαμαράς, 69’ Νίνης), Γκέκας.

Στον πάγκο: Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Χολέμπας, Σιόβας, Μαλεζάς, Νίνης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Αθανασιάδης.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνις, Κλάβα, Γκορκς, Κριάουκλις, Λάιζανς, Ιβανόφς, Φερτόφς (75’ Βερπακόφσκις), Τσάουνα (79’ Μάλινς), Βισνακόφς (75’ Ρούτγκινς), Λουκιανόφς, Ρούντνιεφς.

Στον πάγκο: Ντορόσεφς, Μάλινς, Σαβτσένκοφς, Κάμες, Γιούζινς, Γκάουκρατς, Κοβάλοφς, Μπουλβίτις.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ