2012-09-07 18:37:28
Φωτογραφία για Στη Λεωφόρο ο Νούνο
Ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Αλμέιδα, πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λεωφόρο και επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να την... ψάχνει για την επιστροφή του στην Λεωφόρο, σε πρώτη φάση για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, και το μεσημέρι της Παρασκευής ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Αλμέιδα πήγε στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» και επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο. Ο χλοοτάπητας δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχει κάποια «μπαλώματα» ενώ το χόρτο είναι ακούρευτο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί σε ανάλογα τερέν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και το θέμα με την ασφάλεια του γηπέδου, κυρίως με το ένα πέταλο(6-7) και την Θύρα 12.

Όλα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από την έκθεση των μηχανικών ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αν επιλεχθεί η Λεωφόρος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τότε δεδομένα κάποιες θύρες θα παραμείνουν κλειστές και θα μειωθεί σημαντικά η χωρητικότητα. Από την άλλη, όμως, ακόμη και στην κατάσταση που βρίσκεται, η Λεωφόρος φαντάζει και είναι καλύτερη λύση από την Νέα Σμύρνη ή την Πάτρα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ